.
2016    11    16

Žiemos praktika edukacijos, rezidencijų ir parodų centre Rupert

artnews.lt

rupert

„Rupert“ yra projektų pagrindu veikiantis tarpdisciplininis edukacijos, rezidencijų ir parodų centras, įsikūręs Vilniuje. Šiuo metu ieškome motyvuoto(s) praktikanto/(ės), norinčio(s) prisijungti prie mūsų komandos 2-3 mėnesių laikotarpiui nuo š.m. gruodžio pradžios.

Praktikos metu bus galima prisidėti prie įvairių organizacijos veiklų: asistuoti rengiant parodas, paskaitas, peržiūras, performansus bei kitus kultūrinius renginius; pasitikti rezidentus bei padėti su jų projektais; asistuoti komunikuojant su žiniasklaida, versti tekstus lietuvių ir anglų kalbomis, dirbti su archyvu ir Rupert skaitykla. Atsižvelgiant į individualias praktikanto kompetencijas, galimi ir kiti darbai. Būtini organizaciniai sugebėjimai, gebėjimas naudotis Microsoft Word bei Excel programomis.

Praktika vyks 2016 m. gruodžio pradžioje – 2017 m. vasario pabaigoje, ne mažiau kaip du kartus per savaitę, po 7 valandas. Praktikantui/(ei) apmokami pietūs ir Vilniaus viešojo transporto bilietai praktikos dienomis. Ši praktika gali būti įskaitoma ir kaip universiteto praktikos dalis.

Savo CV ir trumpą motyvacinį laišką siųskite iki 2017 m. gruodžio 1 d. el. paštu info@rupert.lt.