.
2014    10    15

LMTA, VDA ir VU bendras projektas „PRO-SPECTUS“ buria meno analitikų komandą

artnews.lt

prospectus

Lietuvos muzikos ir teatro akademija 2014-2015 mokslo metais vykdo projektą „Scenos menų vitrina PRO-SPECTUS”, kurio viena dalių – vykdoma kartu su VU ir VDA – meno analitikų kūrybinės dirbtuvės. Šiuo metu yra buriama šių kūrybinių dirbtuvių meno analitikų (LMTA, VDA ir VU studentų) komanda, dalyvausianti diskusijose bei kūrybinėse dirbtuvėse.

PRO-SPECTUS

LMTA (su VDA ir VU) vykdomas projektas – MENO IR MOKSLO PLATFORMA, teatro, šokio, muzikos spektaklių, tarpdisciplininio meno projektų, filmų, parodų peržiūros ir jaunųjų meno analitikų DISKUSIJOS/KŪRYBINĖS DIRBTUVĖS.

KOMANDOS NARIAI

Teatrologai, muzikologai, dailėtyrininkai, žurnalistai, filologai, istorikai, filosofai, bibliotekininkai, psichologai, sociologai, politologai ir kiti -logai. Jūs, kurie norite stebėti, analizuoti, kalbėti, rašyti (traktatus, SMS, postus, tweetus, telegramas, instagramas ir t.t.)

KADA IR KAIP

Nuo spalio 23 dienos ir iki begalybės keletą kartų per mėnesį kartu žiūrime meno kūrinius, juos analizuojame, susitinkame su kūrėjais, kalbame, rašome, BŪNAME netikėti, žiūrime iš skirtingų „kampų“, viską talpiname į PRO-SPECTUS blogą.

REGISTRACIJA

Siųsti kontaktus iki spalio 20 d. el. paštu pro-spectus@lmta.lt

Daugiau informacijos galima rasti čia.