.
2016    12    27

Dariaus Vaičekausko projektas „Dekonstrukcijos“ JMVMC

artnews.lt

lithuanian_photography_scrapbook-juozas-kazlauskas-01-2015

Gruodžio 29 d. 18 val. Jono Meko vizualiųjų menų centre (Malūnų g. 8, Vilnius) vyks Dariaus Vaičekausko projekto „Dekonstrukcijos/Deconstructions“ pristatymas.

PORTAORTACIJA, TER(NO)TAC

 avimo ir atsitiktinio us Vaičekus Vaičekauskaičekauskos yra tas, kad perdirbimo ir pakapbook koliažuose, riginalus. Tai crap reikšmės, nuo mutuojan originalūs fotkas išgaunakartojamo letvarkos“, nei „ Brundį (at)vaizdginalą, tačiau kjas surinkdninis termitas,ažuose vaizdiniuio konceptualizmo molekant nedide naratyvą aukštyhaotiško ir uoja joje, jąziškai, nebesiekia scenografiją, vėlgi išardokos specializuoja į „originali, sakykime atveju menininkasis funny p(a)radas nuspreuota menai – jo apvalkalasų vaizdą. Vaas ir suk atsitiktinį išardytau ir vaizdai nebėra mokshio ego, išaskas demonstr galias, t.y. ir s demonstratyviai draug Nuo tadachanizmus, karzdą ir vėl kruta“ ir „pasisamų, katalogų ir tuojamas atsitiktinis pradejavo mutank vizualus paaida“. Situacijio kvazinegaiginalų savo kūrijau, galima, sakyti paaišhės išardymoti, išskaidyti tą ja klaidą sąmfotogtafija, kinizuodamas kuri pasiryvas. Ypač mingesnį, nei tačiau ir, o gdinio ir jo pr konstrukcijąruodami iliuzijš vaizdas mutaečios fotograftusas, padėtis Lie simbo ame, kad net dikiniam konctina, tuojau taimumo logiką, vypsta į sąmoningai tarsi akartotinę magijinimas. Tačiau , io, Vaclovo Ste, svarbi vizualios savoti Tada paa pradeda veikti logiką. Taigi, taas óriginalatamos“ į krūvą visus pro visus kvadri ir kur kas reaktualizuo(kad ir ką tai is, tačiau tikros daliesyti koleg(i) gi galima sakiai „demaskuokinimo iš tikrųjų vizuoti, nes visiog tas reprodazmų ir patino į kiojančios fototsitiktiniai vaizdi tiesiog formalūs lumu kruštis vermos. Erčia nuolat Jonas Kalvehtinimasis reiškia koleg(i)ų ori Petras Mlūrinį. Šia prasme, kauskas ir R.ek Lietuvos TSR grupė „susitios, bet jau nebe jos_sąsiuvinianikus, Ugniuslies apeliuoja į tą ičekausko žiantykiauja suotinį koncentratą, as. Čia, žino „humanistinės“, fotografiją roatį autorių sucija arba grupinis ne konkretaus tarsi kinkomas groteskiškus jūvis, tiksliaufijos (reprodulaciją. mą, propagango ankstyvos aikymą. Taigi, giau pastišo d eklektiška orgija.

Perkonstruotas Kęstučio Šapokos tekstas „TELEPORTACIJA, TELEPOR(NO)TACIJA, FOTOPORNOROTACIJA. Dariaus Vaičekausko fotografinės dekonstrukcijos“.

Paroda veiks iki – 2017 m. vasario 12 d.

Projektą pristato Meno kūrėjų sąjunga (MeKuSa) ir Jono Meko vizualiųjų menų centras. Projektą iš dalies remia Lietuvos kultūros taryba.