.
2010    05    17

Ševčenkos kvartale - vėl „Dizaino savaitgalis“

artnews.lt

dizaino savaitgalis

Šių metų gegužės 20-23 d. Vilniuje, Ševčenkos g. 16 kvartale, antrus metus iš eilės vyks „Dizaino savaitgalis“. Jo metu 4000 kv.m. užimančiose erdvėse bus surengta per 50 renginių, skirtų šiandienos Lietuvos ir pasaulinėms dizaino tendencijoms pristatyti.

„Dizaino savaitgalis“ neapsiribos vien dizaino pristatymais. Veiksmas „loftų“ kvartale gegužės 20-23 d. vyks dieną ir naktį, čia įsikurs meno kolektyvai ir galerijų atstovai, buvusiose pramoninėse patalpose menininkai kurs garso ir šviesos instaliacijas, vyks „loftų“ kvartale jau įprastais tampantys elektroninės muzikos vakarėliai.

„Dizaino savaitgalio“ organizatoriai yra Ševčenkos g. 16a įsikūrusi dizaino studija „Contraforma“ ir interjero dizaino studija ir parduotuvė „Daiktų viešbutis“. „Dizaino savaitgalis“ yra nepriklausoma renginio „Dizaino savaitė“ dalis.

Loftų kvartale T.Ševčenkos g. 16a, Vilniaus Naujamiesčio rajone, savo darbo studijas ir gyvenamąsias erdves jau turi apie 120 dizainerių, menininkų, architektų ir kitų kūrybinės industrijos atstovų.

Visą festivalio programą galite rasti čia.