.
2018    05    14

Kaune - susitikimas su jaunu menininku Mantu Daujotu

artnews.lt

Gegužės 17 d. (ketvirtadienį) 18.30 val. Talent Garden Kaunas (Laisvės al. 59, 3a.) vyks susitikimas su jaunu menininku Mantu Daujotu. Maloniai kviečiame pasidalinti šia žinute, o jei rasite galimybių –  atvykti ir gyvai pabendrauti su menininku. Pokalbį moderuos menotyrininkė Dovilė Stirbytė.

Susitikimas yra projekto „Atviras kodas”, skirto jaunųjų menininkų kūrybos viešinimui, dalis.

Renginys nemokamas, bet būtina užpildyti registracijos formą.

Pristatome naują renginių ciklą – „Atviras kodas“, skirtą susipažinti su jaunaisiais kūrėjais, jų darbais bei neformaliai diskutuoti apie šiuolaikinį meną ir jo vietą mūsų gyvenime. 

Pirmam atviram pokalbiui organizatoriai pakvietė Mantą Daujotą – perspektyvų, kylantį menininką, užaugusį bohemiškoje aplinkoje. Pagrindinės M. Daujoto interesų sritys yra muzika ir tapyba. Tiesa, muzikantas jis savamokslis (muša būgnus šešiose grupėse), o tapytojas – profesionalas, prieš metus apsigynęs tapybos bakalauro laipsnį Vilniaus dailės akademijoje. Toliau meno mokslų Mantas kol kas netęsia, tačiau sėkmingai kuria ir dalyvauja projektuose. Iki šiol jis jau spėjo surengti dvi personalines parodas, o nuo gegužės 15 d. menininko naujausius kūrinius galėsime pamatyti parodoje „Prietemos“ galerijoje „Menų tiltas“ Vilniuje.