.
2020    12    07

Grupinė paroda „New Collection“ galerijoje „(AV17)“

artnews.lt

Nuo gruodžio 8 d. galerijoje (AV17) veiks paroda „New Collection”, kurioje apjungiami naujausi, pastarųjų poros metų laikotarpyje kurti, galerijos atstovaujamų Lietuvos skulptorių Nerijaus ir Andriaus Erminų, Rimanto Milkinto, Rafal Piesliak, Tauro Kensmino ir Jono Aničo, kūriniai.

Parodoje pristatomi specifiškai atrinkti ir interjerui pritaikyti menininkų darbai. Tai įvairių dydžių skulptūros, kabinami objektai ar šviesos instaliacijos. Kūriniai atliepia menininkų kūrybines linijas bei tuo pačiu demonstruoja šiuolaikinio skulptūrinio objekto įvairovę, naudojant įvairiausiais technologijas bei skirtingas medžiagas – nuo tradicinių skulptūrai, kaip plienas, medis, iki šiuolaikiškų – betono, geležinių sijų ar netgi rastų daiktų. Autoriai kūriniuose aprėpia skirtingus teminius sluoksnius, tačiau juose jaučiami pastarojo laiko apmąstymai ir žmogaus jausenos.

Organizatoriai: „Kviečiame jus aplankyti parodą, o mes savo ruožtu užtikrinsime lankytojų srauto ribojimą. Taip pat prašome jūsų laikytis rekomendacijų: dėvėti kaukes bei lankytis ne didesnėmis nei 2 asmenų grupėmis. Jei norite jaustis maksimaliai saugiai, susisiekite su mumis ir mes rezervuosime jums patogiausią lankymosi laiką! Raškite mums el. paštu: info@av17gallery.com, arba skambinkite numeriu: +370 621 38 323“.

Paroda „New Collection“ (AV17) galerijoje, Totorių g. 5 veiks iki sausio 9 d.