.
2020    06    03

Kvietimas teikti paraiškas meninių projektų įgyvendinimui Kirtimų kultūros centre, Vilniuje

artnews.lt

Kirtimų kultūros centras atveria savo erdves nepriklausomų organizacijų bei profesionaliojo meno kūrėjų veikloms ir kviečia kūrėjus savo meninius projektus įgyvendinti industrinio mikrorajono kontekste esančio centro erdvėje.

Kūrėjai yra kviečiami teikti vystomų meninių procesų aprašymus, kurių įgyvendinimas yra planuojamas 2020 m. birželio 15 d. – rugsėjo 30 d. laikotarpiu. Šiuo kvietimu Kirtimų kultūros centras siūlo neatlygintinai suteikti centro erdves atrinktų menininkų kūrybinių veiklų vystymui, jų rezultatų pristatymui, edukaciniams renginiams, diskusijoms ar kitų raiškos formų iniciatyvoms.

Apie Kirtimų kultūros centrą: tai netradicinis kultūros centras, įsikūręs neįprastoje vietoje – industriniame Kirtimų rajone Vilniuje. Čia organizuojami nišiniai garso meno ir muzikos koncertai, vykdomos tarpdisciplininės edukacijos vaikams ir suaugusiems, vyksta kino seansai, parodos ir socialinės integracijos projektai. Veiklai būdingas tarpdiscipliniškumas, eksperimentavimas ir platus požiūris į meno ir kultūros procesus.

Užpildyti anketą galima iki birželio 8 d.: shorturl.at/himwJ.  Įvertinus pateiktų idėjų realizavimo galimybes, su kiekvienu kūrėju ar menininkų kolektyvu bus susisiekta atskirai.

Konsultacijos teikiamos šiais el. p.: renginiai@kirtimukc.lt, projektai@kirtimukc.lt.

KKC patalpų 3D vizualizacijos autorius: VGTU vykdomo projekto „Atviros prieigos virtualios realybės technologijų platforma” dalyviai.