.

Šiuolaikinio meno renginys „ALL GOOD“ Kaune

Rugsėjo 13 d. 19.00-24.00 val. Kauno Menininkų Namuose (V. Putvinskio g. 56, Kaunas) vyks Šiuolaikinio meno renginys „ALL GOOD”.  Parodos lankymas 14-15d. 12.00-18.00
Kol mes tarėmės dėl parodos pavadinimo, pasaulio miškai nyko liepsnose, ir vyko dar daug sunkiai suvaldomų reiškinių. Stebėtina, tačiau nauji kūriniai vis tiek atsiranda, nežiūrint į tai, kad niekas niekam nebeturi laiko. Tiesiog kartais norisi daryti atvirkščiai, negu iš manęs tikimasi, ir negu tai, ko aš tikiuosi iš savęs.
Istorija rodo, kad euforijos ir depresijos ciklai yra vienu metu ir kolektyviniai, ir be galo individualūs. Kartais juos galima apčiuopti lyg giliai po oda juntamą pulsą – ir ne paslaptis, kad parodos dažnai atliepia šias bangas. Ateina laikas, kai norisi kažką galų gale teigti, bet be lozungų, ir lieka tik įvairūs padriki pojūčiai ir psichodeliniai vaizdiniai: ilgi plaukai ir palaidi gyvūnai, skonių jūros, erotinis geismas susintetintas su aseksualiais reiškiniais, „pasidaryk pats” filosofija, nežemiški garsai ir besąlygiškas atvirumas. Mažiau stebėti, daugiau dalyvauti. Vaidmenys persipina ir niveliuojasi, darbai maišosi, kimba ir veliasi. Paroda – lyg mąstymas garsiai.
MENININKAI

Jokūbas Čižikas
Monika Janulevičiūtė
Antanas Lučiūnas
Rūta Kiškytė
Ulijona Odišarija
Jurgis Paškevičius
Ieva Rojūtė
Anastasia Sosunova
Gedvilė Tamošiūnaitė

Projektas dalinai finansuojamas Lietuvos Kultūros Tarybos
Projekto partneris Kauno Menininkų Namai
Organizatorius Young Poor Artists

Prodiuseriai
Gedvilė Tamošiūnaitė
Margarita Žigutytė
Vladislav Novicki

Už pagalbą ačiū
Kotryna Briedytė