.
2013    12    26

Tarp-vakarėlis „LTMKS Malonioji 6“: naujieji veja senuosius

artnews.lt

nicholas-large-snowflake_small

LTMKS (Lietuvos tarpdisciplininio meno kūrėjų sąjunga) kviečia visus susipažinti su derlingais 2013-ųjų veiklos kūriniais bei jų autoriais ir pasitikti naujuosius trečiąją Kalėdų dieną gruodžio 27 d. (penktadienį) Malonioji 6. Renginio pradžia – 19 val. su pilnu stiklu linkėjimų į vienas kito sveikatą.

Po to seks trumpi pagrindinių LTMKS projektų pristatymai: aktyviausių LTMKS menininkų portfolio-profilių internete peržiūra, naujos viešai prieinamos Lietuvos videokūrinių, performansų ir garso meno internetinės bibliotekos 1987 – 2007 įjungimas, Migruojančios meno akademijos (kartu su VDA) maršrutų vaizdai bei „Malonioji 6 – LTMKS 2014“ programos pristatymas. Renginio pabaiga su tuščiu stiklu naujiems 2014-ųjų darbams ir lūkesčiams.

Viešoje bibliotekoje yra daugiau kaip 40 šiandieninių menininkų ir dar daugiau jų kūrinių.
Laukiame visų Malonioji 6 (Vilnius) arba www.letmekoo.lt

LTMKS vienija daugiau kaip 80 šiuolaikinio meno kūrėjų, pradėjusių kurti ir 1991, ir 2011. Nors menininkų asociacija ir vadinasi sąjunga kaip ir kitos dar sovietmečiu įkurtos organizacijos, tačiau neturi paveldėtos biurokratinės struktūros ir lanksčiai reaguoja į šiandieninę meno situaciją Lietuvoje be flirtuoja su ja.

Vaizdas: Snaiges generuojanti programa „I am a beautiful snowflake“, kurią sukūrė Hugo Liu.

Hugo Liu (Ph.D.) yra skonio tyrėjas ir pagrindinis mokslininkas portale Hunch.com. Jis taip yra tyrėjas MIT Media laboratorijoje, kur apgynė daktaro laipsnį iš kompiuterinio skonio modeliavimo ir dėstė kursus apie dirbtinį intelektą ir estetikos filosofiją. Šiuo metu jis tyrinėja žmonių skonius internete: nuo knygų iki muzikos, meno ir mados.