.

Rupert kviečia į Mayos Tountos knygos „Rimta žala keliams” pristatymą

a solid injury

Birželio 28 d. 18 val Crooked Nose & Coffee Stories erdvėje (Šaltinių g. 20 — 17, Vilnius) Rupert kviečia į kuratorės Mayos Tountos sudarytos knygos ‘A Solid Injury to the Knees’ (liet. „Rimta žala keliams”) pristatymą. Tai esė, trumpų istorijų ir spekuliacijų apie depresijos įsisunkimą į politiką rinkinys. Knyga tiria ryšį tarp depresijos ir produktyvumo bei apmąsto depresijos kaip pasipriešinimo formos potencialą.

Autoriai: Florian Cramer, Travis Jeppesen, Nina Power, Joshua SImon, Maya Tounta ir Marina Vishmidt
Redaktorė: Maya Tounta
Dizainerė: Gailė Pranckūnaitė
Leidėjas: Rupert

Juan Pablo Villegas (menininkas, gyvenantis ir dirbantis Meksike) sukurs vakaro garso takelį dainomis iš Požemio plokštelių kolekcijos.

Crooked Nose and Coffee stories, maloniai sutikę mus priimti, renginio metu pasiūlys kavos ir šakočio.

Užsukite gėrimams ir pokalbiui, gaukite NEMOKAMĄ knygos kopiją ir nuorodą PDF parsisiuntimui iš www.doublebind.eu renginio dieną.

Knyga parašyta ir išleista remiantis paroda ‘Double Bind’ (liet. „Dvigubas Mazgas”), tiriančia nesėkmę kaip kūrybinę strategiją. Projektą „Tarpdisciplininio meno projektas „Emocijų politika: menas išplėstame lauke“ bendrai finansuoja Islandija, Lichtenšteinas ir Norvegija pagal EEE finansinį mechanizmą ir Lietuvos Respublika.

Nuotrauka: Andrej Vasilenko