.
2015    09    23

Muzikos vakaras „Arturas Bumšteinas: Bandymas susitikti“ projektų erdvėje „Malonioji 6“

artnews.lt

bumsteinas

Rugsėjo 26 d. 19 val. LTMKS projektų erdvėje  „Malonioji 6“ (Malonioji g. 6, Vilnius) vyks vakaras Arturas Bumšteinas: Bandymas susitikti.

LTMKS projektų erdvė „Malonioji 6“ kviečia į neeilinį muzikos vakarą, kuriame galėsite išgirsti semantinėje ir fizinėje erdvėje išskaidytas dainas, dekonstruotą muziką ir anonimines istorijas iš retai Lietuvoje koncertuojančio kompozitoriaus Arturo Bumšteino nuolat renkamo muzikos bei su ja susijusių istorijų archyvo.

Dalyvauja:

Arturas Bumšteinas (scenarijus, garsas)
http://www.refusenik.org/

Paulius Markevičius (balsas)
https://www.mixcloud.com/bilietu_nera

Eglė Naujokaitytė-Muk (balsas)
https://soundcloud.com/Nekaltosaukos

Renginys Lietuvių kalba.

Arturas Bumšteinas (g.1982 Vilniuje) – kompozitorius / garso menininkas, kuriantis elektroakustinę ir instrumentinę muziką, radijo meną, instaliacijas bei eksperimentinę elektroninę muziką (po pseudonimu Refusenik). Ansamblių Quartet Twentytwentyone, Works & Days, Zarasai bei Wolumen įkūrėjas bei narys. Nuo 2000–ųjų bendradarbiauja su daugeliu tarptautinių muzikantų ir menininkų. Jo tarpdisciplininiai muzikos ir menų projektai pristatyti tuzinuose parodų bei festivalių Europoje, tarp jų The Holland Festival, Sensoralia / Romaeuropa, Angelica, Vilnius Jazz, Kody, Skanumezs, Cut & Splice. Jo muzika leidžia Bolt, Cronica, Unsounds, Con-v, Sangoplasmo ir kitos įrašų kompanijos. 2013–aisias apdovanotas “Palma Ars Acustica” prizu už radiofoninį meną.

Naujausias pokalbis su Arturu Bumšteinu apie garsą: http://www.letmekoo.lt/pokalbis-apie-garsa-su-arturu-bumsteinu-ir-benu-sarka/