.
2010    02    24

Galerija „Vartai“ atveria duris į dailininkų dirbtuves

artnews.lt

dirbtuves

Vasario 26 d., 18 val. galerijoje „Vartai“ atidaroma paroda „Iš dailininkų dirbtuvių“.
Šiuolaikinio meno galerija „Vartai“, visus 2009 m. skyrusi buvusių Europos kultūros sostinių meno pristatymui, atveria duris beveik du mėnesius vyksiančiai parodai-akcijai „Iš dailininkų dirbtuvių“, kurioje rodys daugiau nei 20-ies geriausių šiuo…laikinių Lietuvos kūrėjų darbus skirtus ne tik pažiūrėti, bet ir įsigyti, ar išsinuomoti.

Parodoje-akcijoje „Iš dailininkų dirbtuvių“ savo kūrinius eksponuos projekto „ARTscape“ menininkai – Žilvinas Landzbergas, Jurga Barilaitė, Dainius Liškevičius, Andrius Zakarauskas, Laura Garbštienė, Evaldas Jansas, Eglė Ridikaitė, Gintaras Makarevičius, Ugnius Gelguda, taip pat Venecijos bienalėje dalyvavę dailininkai – Žilvinas Kempinas, Svajonė ir Paulius Stanikai, galerijos bei kviestiniai menininkai – Eglė Kuckaitė, Eglė Vertelkaitė, Jonas Gasiūnas, Kęstutis Grigaliūnas, Laisvydė Šalčiūtė, Marius Zavadskis, Tomas Martišauskis, Vidmantas Ilčiukas ir kiti.

Į parodą-akciją kviečiami visi kolekcionuojantys, norintys pradėti kolekcionuoti, ar tiesiog besidomintys šiuolaikiniu menu. Kūrinių kainos prasidės nuo kelių šimtų ir sieks iki keliasdešimties tūkstančių litų. Parodos pabaigoje, balandžio mėnesį, vyks šiuolaikinio meno aukcionas, kuriame bus galima įsigyti rinktinius parodos kūrinius.