.
2014    08    29

Breiko kūrybinės dirbtuvės „Rupert“ meno ir edukacijos centre

artnews.lt

rsz_screen_shot_2014-08-27_at_111532_pm

Rugpjūčio 29 d., penktadienį, nuo 14 iki 18 val. Rupert rezidentai Styrmir Örn Guðmundsson, Aneta Rostkowska ir Marnie Slater kviečia sudalyvauti breikdanso kūrybinėse dirbtuvėse (Meškeriotojų g. 33).

Breikas, šokis, darbas, kretulys, ledas, bulvės, Anetos romanas, žinios, kačių laikraštis, vinilas, petraukos parūkymui, Google Docs, kiaušai, neskraidantys paukščiai, breikbytas, supimasis, švelnūs ir drėgni paminklai, kvapas, sprogimas, karaokė, Maxima, sėdėjimas ant Styrmiro lovos, istorija trumpame miške, šiukšlės, kartonas, lipni juosta ir klijai, litrai, karštos naujienos, savaime užsidegantis šokis, judesiai, melsvasis sūris, kriaušės, alus, taksas, rūkymas, somaestetika (Kurt Smells Like Teen Spirit), Marnie degtukai, 80% maskarponės, gili jūra, fejerverkai, ritualinis vaisingumas. Fut ha Fut ha Fut ha Fut ha Fut ha. Fphooooh.

O beje, kodėl breikas pasirinko mus ir kodėl breikeriai ir breikerės tokie artimi karaokė subkultūrai? Karaokė, kaip ir breikas, yra gimnastika. Tai mankšta, tik svarmenis ir kilometrus keičia dainos ir lyrika. Nori išbandyti Freddį Mercurį? Gal reikėtų pradėti švelniau. Arba atvirkščiai.

Nuo 19 val. – užkandžiai. Labai laukiame jūsų su ingredientais griliui ir gėrimais.

Bus (skanu ir?) žiauru!

Iki greito.

P. S. Namų darbai: ar žinai, kaip šokiu paskeisti asmeninę filosofiją?

Iliustracijoje: Styrmir Örn Gudmundsson, Praktika, 2014